Arbeidsgivere

Er din bedrift bevisst på hvilke muligheter som ligger i å ansette noen fra utenforskapet? Sammen med Fossheim kan dere bidra til å få mennesker til å lykkes.

Slik hjelper Fossheim arbeidsgivere:
  • Vi tilbyr en fleksibel, alternativ og personlig rekruttering
  • Vi finner rett person til rett plass i arbeidslivet
  • Vi bistår med opplæring, tilrettelegging og oppfølging av både bedriften og arbeidssøker
  • Vi gir råd og veiledning underveis og etter behov i arbeidet

Fossheim hjelper mennesker som av ulike grunner har havnet utenfor arbeidslivet tilbake til en hverdag i en jobb de vil trives med. Vi mener at alle fortjener en plass i arbeidslivet og er alltid på jakt etter samfunnsengasjerte bedrifter som kunne tenke seg å åpne dørene for en av våre kandidater.

Fossheim tilbyr tett oppfølging og kyndig hjelp til å kartlegge hvilke behov det må tilrettelegges for. Det starter med en tilrettelagt praksisplass, med videre muligheter for en eventuell ansettelse – en spennende reise vi håper flere vil ta del i.

Tilbakemeldinger fra arbeidsgivere som velger å ansette mennesker via Fossheim er utelukkende positive, og suksesshistoriene er mange.  

Derfor bør bedriften din bidra til et mer inkluderende samfunn:
  • Det viser at bedriften tar samfunnsansvar, og setter et godt eksempel for andre
  • Det er positivt for arbeidsmiljøet – mennesker som virkelig ønsker å være på jobb sprer glede
  • Bedriften får en ansatt som er klar til å gjøre en innsats
  • Det bidrar til trivsel, mestring og økt livskvalitet hos arbeidstakere
  • Ved å ansette mennesker fra utenforskapet unngås sløsing av verdifulle ressurser
Fossheim er en Ringer i Vannet-bedrift

Prosjektet Ringer i Vannet (RiV) er et samarbeid mellom bransjeforeningen Arbeid og Inkludering i NHO og arbeidsmarkedsbedrifter, som Fossheim.

Sammen bistår vi NHOs medlemsbedrifter med trygg rekruttering av kompetent arbeidskraft. Dette skjer via en egen rekrutteringsstrategi som tar sikte på å redusere arbeidsgivernes risiko ved ansettelser av personer som har havnet utenfor arbeidslivet.

Vi hjelper bedriften å nå sitt inkluderingspotensiale. Ta kontakt, så hjelper vi til med å finne en kandidat som passer bedriftens behov.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Christina Skadberg
Markeds- og kommunikasjonsansvarlig
Tlf: +47 917 30 808

Relaterte saker fra Fossheimmagasinet

– Vi har veldig mange flinke hender

Å være i produksjonslokalene på Fossheim er litt som å være i nissens verksted, du vet – den du ser på TV hver julaften. Smilende ansikter og ivrige hender tar imot en pakke, legger oppi det som skal, og sender den videre til kollegaen ved siden av.
Les mer »

Trenger bedriften din pakkehjelp?

Ønsker du å få jobben gjort skikkelig, få alt levert til riktig tid og med konkurransedyktige betingelser? Og samtidig få god samvittighet for å ha tatt samfunnsansvar?
Les mer »