Fossheim Sykkelservice

prislistesykkelservice2019Velkomment til Fossheim Sykkelservice!

I vårt hyggelige sykkelverksted på Hasle utfører vi service og alle typer justeringer på sykler for både privatpersoner og bedrifter. Vi har kyndige servicemekanikere og ivrige assistenter som fikser sykkelen din tilbake i tipp topp stand.

Her hos oss er vi opptatt av rask levering, men ikke på bekostning av kvaliteten. Du får derfor sykkelen din igjen enten samme dag eller dagen etter, avhengig av hva vi skal gjøre med den.

Vi har ingen timebestilling, men du kan ringe oss på 488 66 600 eller stikke innom oss, så avtaler vi direkte. Du kan også sende en e-post til sykkelservice@fv.no.

Vi holder til i Haslevollen 3, og holder åpent alle hverdager mellom kl 07:30 – 16:00.

 - Mobilitetsdag på Haslelinje. Foto: Krister Sørbø, REDINK

Mobilitetsdag på Haslelinje. Foto: Krister Sørbø, REDINK

 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Nicolai Woxmyhr
Arbeidsleder
Tlf: +47 920 11 961

Relaterte saker fra Fossheimmagasinet

– Vi har veldig mange flinke hender

Å være i produksjonslokalene på Fossheim er litt som å være i nissens verksted, du vet – den du ser på TV hver julaften. Smilende ansikter og ivrige hender tar imot en pakke, legger oppi det som skal, og sender den videre til kollegaen ved siden av.
Les mer »

Trenger bedriften din pakkehjelp?

Ønsker du å få jobben gjort skikkelig, få alt levert til riktig tid og med konkurransedyktige betingelser? Og samtidig få god samvittighet for å ha tatt samfunnsansvar?
Les mer »