It`s Tasty Fingerfood

Velkommen til It`s Tasty fingerfood!

It`s Tasty fingerfood tilbyr en variert meny med noe for enhver smak. Alle retter er basert på gode, norske råvarer med høy kvalitet og er laget fra bunnen av – alltid ispedd en god porsjon ekte matglede.

Har du noen spesielle ønsker eller er det noen allergier vi bør vite om? Gi oss beskjed, så tilpasser vi maten etter behov. Det tar vi som en selvfølge, og koster ikke noe ekstra.  

Om oss

It`s Tasty fingerfood har kunden i sentrum, og anser god service og engasjement som en selvfølge. Derfor innfrir vi alltid individuelle behov når det gjelder leveringstider, allergener og eventuelle andre tilpasninger.

It`sTasty fingerfood er i tillegg opptatte av å bruke sunne og gode råvarer. Det betyr at kortreist mat og fokus på dyrevelferd står sentralt når vi velger leverandører av våre råvarer, og du kan være sikker på at kvaliteten alltid er høy. 

Vi sørger for at du får en like god matopplevelse – hver eneste gang.

Er det noe du savner fra menyen eller har du noen spørsmål om maten? Ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi ut av det sammen!

Ta kontakt for en hyggelig matprat!

 

 

Ta kontakt for å bestille eller om du har spørsmål

Lena Marie Sakki Sundby
Kokk
Tlf: +47 969 48 693
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Relaterte saker fra Fossheimmagasinet

– Vi har veldig mange flinke hender

Å være i produksjonslokalene på Fossheim er litt som å være i nissens verksted, du vet – den du ser på TV hver julaften. Smilende ansikter og ivrige hender tar imot en pakke, legger oppi det som skal, og sender den videre til kollegaen ved siden av.
Les mer »

Fossheim

Sentralbord: 23 05 15 70
Epost: hei@fv.no

Adresse

Haslevollen 3, inngang B
0579 Oslo

Orgnr: 960 623 738

Nyhetsbrev