Fingermat

Velg og miks 

Sashimi laks med mango og koriandersalat 49,- SY, F, SS

Polenta sticks med spinat, parmesan og urtedressing 39,- L

Crossini med urtekrem og røkelaks 49,- L, G, F

Saltbakt amandinepotet på spyd med chorizo 39,-  L, SY

Camenbert med honninglaserte walnøtter 39,- L, N, G

Hvitløk og chilimarinert scampi med mangosalat 49,- SD

Spanske kjøttboller på spyd med tomatsaus 49,- SF

Greske kjøttboller med tzatsikisalat 49,- L

Manchegospyd med frisk frukt 49,- L

Mini-mozarella med cherrytomat 49,-  L

Oksefilet med bakt rødbet og ertepure 59,- L

Grissini med spekeskinke 49,-  L, G

Stekt andebryst og appelsinsalat med akasiehonning 65,- L

Amusettes med gorgonzolakrem 49,- G, E, L

Asparges med parmaskinke 55,- SF

Hjorteplomme med blomkålpure og parmesanchips 65,- L

Allergener: L=Laktose E=Egg P=Peanøtt N=Nøtter SY=Soya G=Gluten F=Fisk SD=Skalldyr B=Bløtdyr SL=Selleri SN=Sennep SS=Sesam LU=Lupin SF=Sulfitt

Er det noe du savner fra menyen eller har du noen spørsmål om maten? Ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi ut av det sammen!

 

Ta kontakt for å bestille eller om du har spørsmål

Lena Marie Sakki Sundby
Kokk
Tlf: +47 969 48 693
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Relaterte saker fra Fossheimmagasinet

– Vi har veldig mange flinke hender

Å være i produksjonslokalene på Fossheim er litt som å være i nissens verksted, du vet – den du ser på TV hver julaften. Smilende ansikter og ivrige hender tar imot en pakke, legger oppi det som skal, og sender den videre til kollegaen ved siden av.
Les mer »

Fossheim

Sentralbord: 23 05 15 70
Epost: hei@fv.no

Adresse

Haslevollen 3, inngang B
0579 Oslo

Orgnr: 960 623 738

Nyhetsbrev