Karriere og studieveiledning

Vi gjør det enklere for deg å ta det riktige valget.

  • Er du usikker på studie- eller karrierevalg?
  • Ønsker du å gjøre et karriereskifte?

Er du i ferd med å starte på utdannelsen eller yrkeskarrieren? Det å vite hva du skal gjøre kan ofte være en vanskelig avgjørelse. Spesielt når avgjørelsen kan få betydning for hvordan resten av livet ditt blir, kan det være godt å snakke med noen som ser situasjonen utenfra.

På Fossheim veileder vi deg i riktig retning med tanke på studier og karriere. Sammen med deg finner vi ut hvilke forutsetninger og egenskaper du har, og hva som motiverer deg før du setter målet ditt. Vi bruker også tid på å snakke om hvilke konsekvenser valgene du foretar i dag får for karrieren din.

Det er viktig for oss at du får de beste rådene vi kan gi deg, derfor er karriere- og studieveiledningen hos Fossheim skreddersydd for akkurat dine behov.

Vi har lansert den nye Studiepodden vår – sjekk den ut og få tips og inspirasjon til karriere og studievalg!

PS! Studiepodden finner du også på Apple Podcaster, Spotify, Overcast og andre Podcast-distributører. Søk etter «studiepodden»!

Hos oss får du hjelpen du trenger for å lykkes!

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Gro Egerdahl
Avdelingsleder
Tlf: +47 977 20 418
Kirsti Lundestad
Fagansvarlig
Tlf: +47 959 44 155

Relaterte saker fra Fossheimmagasinet

Hvordan skrive jobbsøknad?

Det er bare en god CV og en enda bedre jobbsøknad som står mellom deg og jobben du vil ha. Her viser vi deg hvordan du går frem for å skrive en fantastisk jobbsøknad. Visste du at en arbeidsgiver kun ...
Les mer »

Hva skal jeg bli?

Det er kanskje et av de viktigste spørsmålene vi stiller oss selv. Men hvordan skal du gå frem når du ikke vet hva du vil bli? Her får du noen tips som kan hjelpe deg litt på veien. Som liten ...
Les mer »