Våre konsulenter

 -

Gro Egerdahl

Avdelingsleder

Tlf: +47 977 20 418
Email: gro.egerdahl@fv.no

Gro har Cand.mag innen psykologi, sosiologi og pedagogikk fra UiO, i tillegg er hun sertifisert som yrkescoach. Hun har mange års erfaring innen studie- og karriereveiledning, samt god kunnskap om hva arbeidsmarkedet etterspør og krever.

 

 -

Kirsti Lundestad

Konsulent

Tlf: +47 959 44 155
Email: kirsti.lundestad@fv.no

Kirsti er utdannet ergoterapeut fra Høgskolen i Oslo. Hun har 10 års arbeidserfaring innen karriere- og studieveiledning, og god kjennskap til utdanningssystemet og hva arbeidsmarkedet etterspør. I tillegg til å arbeide innen HR-relaterte prosesser, jobber hun som faganasvarlig.

 

 -

Therese Hansen

Konsulent

Tlf: +47 942 17 694
E-mail: therese.hansen@fv.no

Therese er for tiden ute i svangerskapspermisjon.

Therese har en mastergrad fra NTNU i arbeids- og organisasjonspsykologi. Hun har flere års arbeidserfaring innen karriereveiledning, og har god innsikt i arbeidsmarkedet. I tillegg til å jobbe som konsulent innen HR-relaterte prosesser, jobber hun som prosjektleder.

 

 -

Marianna Blümlein

Konsulent

Tlf: +47 412 62 929
E-mail: marianna.blumlein@fv.no

Marianna er utdannet sosionom. Hun har flere års erfaring innen studie- og yrkesveiledning, i tillegg har hun god kunnskap om utdanningssystemet og hva arbeidsmarkedet etterspør av arbeidskraft.

 

 

 -

Hege Steffensen

Rådgiver

Tlf: +47 911 07 179
E-mail: hege.steffensen@fv.no 

Hege har utdanning innen Human Resource Management, karriereveiledning, organisasjon, ledelse og arbeidsrett. Hun har også studert litteraturvitenskap og spes.ped ved UiO. Hun har flere års erfaring med å veilede mennesker som står foran karriere- og yrkesvalg. Gjennom mange år som HR-ansvarlig har hun også opparbeidet mye kompetanse innen organisasjons- og arbeidsliv.

 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Gro Egerdahl
Avdelingsleder
Tlf: +47 977 20 418

Relaterte saker fra Fossheimmagasinet

– Vi har veldig mange flinke hender

Å være i produksjonslokalene på Fossheim er litt som å være i nissens verksted, du vet – den du ser på TV hver julaften. Smilende ansikter og ivrige hender tar imot en pakke, legger oppi det som skal, og sender den videre til kollegaen ved siden av.
Les mer »

Fossheim

Sentralbord: 23 05 15 70
Epost: hei@fv.no

Adresse

Haslevollen 3, inngang B
0579 Oslo

Orgnr: 960 623 738

Nyhetsbrev