Våre konsulenter

 -

Gro Egerdahl

Avdelingsleder

Tlf: +47 977 20 418
Email: gro.egerdahl@fv.no

Gro har Cand.mag innen psykologi, sosiologi og pedagogikk fra UiO, i tillegg er hun sertifisert som yrkescoach. Hun har mange års erfaring innen studie- og karriereveiledning, samt god kunnskap om hva arbeidsmarkedet etterspør og krever.

 

 -

Kirsti Lundestad

Konsulent

Tlf: +47 959 44 155
Email: kirsti.lundestad@fv.no

Kirsti er utdannet ergoterapeut fra Høgskolen i Oslo. Hun har 10 års arbeidserfaring innen karriere- og studieveiledning, og god kjennskap til utdanningssystemet og hva arbeidsmarkedet etterspør. I tillegg til å arbeide innen HR-relaterte prosesser, jobber hun som faganasvarlig.

 

 -

Therese Gallala

Konsulent

Tlf: +47 942 17 694
E-mail: therese.gallala@fv.no

Therese har en mastergrad fra NTNU i arbeids- og organisasjonspsykologi. Hun har flere års arbeidserfaring innen karriereveiledning, og har god innsikt i arbeidsmarkedet. I tillegg til å jobbe som konsulent innen HR-relaterte prosesser, jobber hun som prosjektleder.

 

 -

Marianna Blümlein

Konsulent

Tlf: +47 412 62 929
E-mail: marianna.blumlein@fv.no

Marianna er utdannet sosionom. Hun har flere års erfaring innen studie- og yrkesveiledning, i tillegg har hun god kunnskap om utdanningssystemet og hva arbeidsmarkedet etterspør av arbeidskraft.

 

 

 -

Hege Steffensen

Rådgiver

Tlf: +47 911 07 179
E-mail: hege.steffensen@fv.no 

Hege har utdanning innen Human Resource Management, karriereveiledning, organisasjon, ledelse og arbeidsrett. Hun har også studert litteraturvitenskap og spes.ped ved UiO. Hun har flere års erfaring med å veilede mennesker som står foran karriere- og yrkesvalg. Gjennom mange år som HR-ansvarlig har hun også opparbeidet mye kompetanse innen organisasjons- og arbeidsliv.

 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Gro Egerdahl
Avdelingsleder
Tlf: +47 977 20 418

Relaterte saker fra Fossheimmagasinet

5 steg til en god åpen søknad

Har du kommet over en aktuell bedrift eller stilling du kunne tenke deg, men som ikke er utlyst? Da sender du en åpen søknad. Vi viser deg hvordan. En åpen søknad er på mange måter lik en vanlig søknad, men ...
Les mer »

Hvordan skrive jobbsøknad?

Det er bare en god CV og en enda bedre jobbsøknad som står mellom deg og jobben du vil ha. Her viser vi deg hvordan du går frem for å skrive en fantastisk jobbsøknad. Visste du at en arbeidsgiver kun ...
Les mer »

Hva skal jeg bli?

Det er kanskje et av de viktigste spørsmålene vi stiller oss selv. Men hvordan skal du gå frem når du ikke vet hva du vil bli? Her får du noen tips som kan hjelpe deg litt på veien. Som liten ...
Les mer »