Våre konsulenter

 -

Gro Egerdahl

Avdelingsleder

Tlf: +47 977 20 418
Email: gro.egerdahl@fv.no

Gro har Cand.mag innen psykologi, sosiologi og pedagogikk fra UiO, i tillegg er hun sertifisert som yrkescoach. Hun har mange års erfaring innen studie- og karriereveiledning, samt god kunnskap om hva arbeidsmarkedet etterspør og krever.

 

 -

Kirsti Lundestad

Konsulent

Tlf: +47 959 44 155
Email: kirsti.lundestad@fv.no

Kirsti er utdannet ergoterapeut fra Høgskolen i Oslo. Hun har 10 års arbeidserfaring innen karriere- og studieveiledning, og god kjennskap til utdanningssystemet og hva arbeidsmarkedet etterspør. I tillegg til å arbeide innen HR-relaterte prosesser, jobber hun som faganasvarlig.

 

 -

Therese Gallala

Konsulent

Tlf: +47 942 17 694
E-mail: therese.gallala@fv.no

Therese har en mastergrad fra NTNU i arbeids- og organisasjonspsykologi. Hun har flere års arbeidserfaring innen karriereveiledning, og har god innsikt i arbeidsmarkedet. I tillegg til å jobbe som konsulent innen HR-relaterte prosesser, jobber hun som prosjektleder.

 

 -

Marianna Blümlein

Konsulent

Tlf: +47 412 62 929
E-mail: marianna.blumlein@fv.no

Marianna er utdannet sosionom. Hun har flere års erfaring innen studie- og yrkesveiledning, i tillegg har hun god kunnskap om utdanningssystemet og hva arbeidsmarkedet etterspør av arbeidskraft.

 

 

 -

Hege Steffensen

Rådgiver

Tlf: +47 911 07 179
E-mail: hege.steffensen@fv.no 

Hege har utdanning innen Human Resource Management, karriereveiledning, organisasjon, ledelse og arbeidsrett. Hun har også studert litteraturvitenskap og spes.ped ved UiO. Hun har flere års erfaring med å veilede mennesker som står foran karriere- og yrkesvalg. Gjennom mange år som HR-ansvarlig har hun også opparbeidet mye kompetanse innen organisasjons- og arbeidsliv.

 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Gro Egerdahl
Avdelingsleder
Tlf: +47 977 20 418

Relaterte saker fra Fossheimmagasinet

Trenger du hjelp av en yrkesveileder?

Trives du ikke i jobben din? Føler du at du står fast i karrieren? Vil du vite hvilke muligheter som finnes? Hvis du ennå ikke har funnet kursen for fremtiden, kan en karriere- og yrkesveileder hos Fossheim hjelpe deg til ...
Les mer »

Den ideelle gaven til ungdommen i familien

Fremtidens jobbmarked er uoversiktlig. Det kan derfor være vanskelig å velge studieretning. Hemmeligheten ligger i å lære seg selv bedre å kjenne før man tar studievalget. Det finnes heldigvis nyttige verktøy. Som ung er det ikke alltid like lett å ...
Les mer »