Om Fossheim

Fossheim er en bedrift som får mennesker til å lykkes. Selskapet ble startet i 1967, og eies av Oslo kommune og stiftelsen Fossheim Verksteder.

Vi er lokalisert sentralt på Hasle i Oslo. Fossheim har 47 ansatte fordelt på administrasjon og drift, arbeidsveiledere, veiledere, fagpedagoger og jobbkonsulenter.

Vår største enkeltkunde er NAV, som kjøper attføringsrelaterte tjenester gjennom rundt 141 tiltaksplasser i AFT (arbeidsforberedende trening) og VTA (varig tilrettelagt arbeid).

Vi tilbyr praksis internt i bedriften, og har i tillegg et tett samarbeid med flere bedrifter i forhold til muligheten for praksis eksternt.

Vår avdeling for pakking og montering har lang erfaring og tilbyr tjenester innen blant annet pakking, montering, adressering, utsending og emballering.

Vi tilbyr også karriere- og studieveiledning til både privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor.

Som kunde hos oss tar du et aktivt samfunnsansvar uten kompromiss på kvalitet

Vår personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Fossheim og forklarer hvorfor og hvordan vi samler inn og behandler informasjon om deg, og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Lagring av personlig data

Vi lagrer personlig data som blir sendt inn i skjemaene (Gravity Forms) kun i oppfølgingsøyemed. Vi deler ikke denne informasjonen med noen tredjepart. Vi sender heller ikke ut nyhetsbrev til lagrede e-postadresser.

Sikring av personlig data

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte lagrede personopplysninger mot uautorisert tilgang, videreformidling, kopiering og modifisering.

Sletting og retten til å bli glemt

Du kan når som helst be om å få slettet dine opplysninger som er sendt til Fossheim sin felles epostadresse, ved å sende en epost til hei@fossheim-as.no

Rett til å klage

Du har din fulle rett til å klage på vår behandling av personopplysninger i henhold til GDPR artikkel 13 (2) d. Klagen rettes til Datatilsynet.

 

Kontakt oss

Fossheim
Haslevollen 3
Inngang B
0579 Oslo

 

 

Fossheim
Postboks 6762 Rodeløkka
0503 Oslo

 

Haslevollen 3
Inngang I
Innkjøring fra Haslevangen

Karriere og Utvikling

Produksjon og Service

Porten

IT-retur

Nav-tiltak

Fossheim Sykkelservice

Noe du lurer på? Vi hjelper deg!