Porten

Velkommen til Porten

En trivelig og raus cafe som ser på alle mennesker som en ressurs.

Vi driver Porten sammen med mennesker med ulike funksjonshemminger. De bidrar med betjening av kunder og andre oppgaver som hører inn under cafedrift. Dette gir økt mestringsfølelse og arbeidsglede.

På Porten kan du kjøpe med deg nydelig kaffe eller nytrukket te på vei til jobb, spise deilig påsmurt eller friske salater til lunsj. På vei til eller fra trening? Vi har flere typer smoothier som ved forespørsel tilbys med ekstra tilsatt proteiner!

Vi er under stadig utvikling og jobber med ulike alternativer til arrangementer og utvidet åpningstider på kveldstid og i helger. Så følg med på Porten og kom gjerne med innspill eller ønsker du måtte ha som kunde!

Stikk innom oss i våre hyggelige lokaler på Hasle, adressen er Haslevangen 16, 0579 Oslo.

Åpent Mandag – fredag fra kl. 08:00 – 14:00 og Lørdag stengt

 

Bestillingssider for Wang ungdomsskole, Hasle »

Porten Selskaps meny

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Alf Inge Mestre
Kokk Cafe Porten
Tlf: +47 479 79 383

Relaterte saker fra Fossheimmagasinet

– Vi har veldig mange flinke hender

Å være i produksjonslokalene på Fossheim er litt som å være i nissens verksted, du vet – den du ser på TV hver julaften. Smilende ansikter og ivrige hender tar imot en pakke, legger oppi det som skal, og sender den videre til kollegaen ved siden av.
Les mer »

Trenger bedriften din pakkehjelp?

Ønsker du å få jobben gjort skikkelig, få alt levert til riktig tid og med konkurransedyktige betingelser? Og samtidig få god samvittighet for å ha tatt samfunnsansvar?
Les mer »