Fossheim Sykkelservice

Velkommen til Fossheim Sykkelservice!

I vårt hyggelige sykkelverksted på Hasle utfører vi service og alle typer justeringer på sykler for både privatpersoner og bedrifter. Vi har kyndige servicemekanikere og ivrige assistenter som fikser sykkelen din tilbake i tipp topp stand.

Her hos oss er vi opptatt av rask levering, men ikke på bekostning av kvaliteten. Du får derfor sykkelen din igjen enten samme dag eller dagen etter, avhengig av hva vi skal gjøre med den.

Vi har ingen timebestilling, men du kan ringe oss på 488 66 600 eller stikke innom oss, så avtaler vi direkte. Du kan også sende en e-post til sykkelservice@fv.no

Vi holder til i Haslevollen 3, og holder åpent alle hverdager mellom kl 07:30 – 15:00. Vi vil ha utvidet åpningstider i perioder og ved behov.

Prislistesykkelservice 2019

 - Mobilitetsdag på Haslelinje. Foto: Krister Sørbø, REDINK

Mobilitetsdag på Haslelinje. Foto: Krister Sørbø, REDINK

Trenger du vinterlagring av sykkel? Vi har sykkelhotell!

Hos oss kan du lagre din sykkel over vinteren og hente den klargjort for ny sykkelsesong til våren.

I løpet av oppholdet blir din sykkel godt ivaretatt av våre ansatte.  Dette inkluderer smøring, sjekk av alle skruer, gir justering, skift av bremseklosser, justering av bremser og vask.

Deler og andre reparasjoner kommer i tillegg og kan avtales når du leverer din sykkel.

Pris for vinterlagring og stor service er kr 890,-

Velkommen til vårt hyggelige sykkelhotell – vi tar imot sykler til lagring fra 15. oktober

 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Nicolai Woxmyhr
Arbeidsleder
Tlf: +47 920 11 961

Relaterte saker fra Fossheimmagasinet

– Vi har veldig mange flinke hender

Å være i produksjonslokalene på Fossheim er litt som å være i nissens verksted, du vet – den du ser på TV hver julaften. Smilende ansikter og ivrige hender tar imot en pakke, legger oppi det som skal, og sender den videre til kollegaen ved siden av.
Les mer »

Trenger bedriften din pakkehjelp?

Ønsker du å få jobben gjort skikkelig, få alt levert til riktig tid og med konkurransedyktige betingelser? Og samtidig få god samvittighet for å ha tatt samfunnsansvar?
Les mer »